Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Γιατι είναι απασχολημένες στο να δημιουργούν το διχτυ των στιγμών, που θα το σκισουν στη συνέχεια , σε μια κραυγή , σε ένα δειλινό , σε μιαν αυγή , ξορκίζοντας τον θάνατο. Γιατί και η αυγή και το δειλινό είναι ένας θάνατος , που αμέσως αναιρείται από το αντάμωμα.Μόνο ο έρωτας αναιρεί τον θάνατο , αναιρεί το τέλος , αναιρόντας συνάμα την αρχή , επιβεβαιώνοντας το άπειρο .Την αιώνια ύπαρξη .Το φως και το σκοτάδι , ζούν μέσα στον έρωτα .Είναι το ιδανικό μέρος για να συνυπάρξουν , ν ΄αγαπηθούν και να δημιουργήσουν νέες μορφές , μα και νέες σκιές.Το αιώνιο νέο . Το αιώνιο καινούργιο . Μια αέναη κίνηση , στο διηνεκές.Μιά μελετηρή επανάσταση .Ομορφιά . Η υπόσχεση μιάς άνοιξης ταξιδιάρας , ότι θα επανέλθει . Μιάς άνοιξης που ταξιδεύει μέσα στο σκοτάδι , παρέαμε το φώς. Που κοιμάται στα πρόχειρα δωμάτια των ονείρων , για να ξεκινήσει ξανά , παρέα με μια καινούργια αρχή και ένα καινούργιο τέλος.Παρέα με τα βήματα που δεν έχουν περπατηθει ακόμη, σε δρόμους άγνωστους που δεν έχουν οριοθετηθεί , που δεν θα οριοθετηθούν ποτέ.
Η μόνη επιθυμία των δρόμων είναι να υπάρχουν , καινούργιοι και απάτητοι μέχρη που κάποιο όνειρο να δημιουργήσει τα μονοπάτια τους.
Και σε κάθε σταυροδρόμι τους , η ύπαρξη της επιλογής σε χιλιάδες συνδυασμούςπου ζωγραφίζουν το καινούργιο.Που το παλιό αποκτά νόημα γιατί αντί να τελειώνει , ξαναρχίζει με νέα μορφή.
Ενας ατέρμονος συνδυασμός ο χρόνος .Μιά εφεύρεση του ονείρου.Ετσι για το παιχνίδι . Για τη χαρά του παιχνιδίσματος της σκιας και του φωτός , στα άγνωστα νερά του απείρου.
Ασπρόμαυρο ρόδο η σκοτεινιά , ψάχνει το πολύχρωμο δίχτυ της άνοιξης . Σκιές που εναλασονται σε μια βροντερή σιωπή.Είναι τόσο σιωπηλοί οι ήχοι όταν είσαι ξένος μέσα σε μια πολύβουη συνάθροιση, που δεν είναι δικιά σου αλλά είναι τόσο οικεία σε σένα. Οσο οικείος είναι ο ορίζοντας στην απεραντοσύνη.
Κάποιες στιγμές είναι άδειες , μόνο και μόνο για να υπαρξει χώρος να γεμίσουν. Να γίνουν ένα με το αντάμωμα.Για το σκοτάδι και το φως σημασία εχει μόνο η στιγμή , που δεν υπάρχει μόνπο στο ένα ή μόνο στο άλλο , αλλά και στα δύο μαζί.Για να υπάρξει το μαζί , υπάρχει μια προ’υ’πόθεση . Να εχει υπάρξει πριν , το καθένα μόνο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου